Starbucks a deschis cafenea in Shopping City Galati!

Starbucks Galati o cafenea cu renume in Shopping City!

 

După cum scrie şi în titlul acestui articol, Starbucks a deschis cafenea în centrul comercial Shopping City Galaţi, mai exact în secţiunea noua dedicată magazinelor cu renume. Eram obişnuit să merg în centrul comercial de la Brăila pentru multitudinea magazinelor oferite, dar incepând de ieri, Shopping City Galaţi şi cei din conducerea oraşului Galaţi au făcut un pas uriaş pentru galaţeni prin aducerea unor brand-uri foarte mari din România.

Starbucks Corporation este o companie americană de cafea şi un lanţ de cafenele. Starbucks a fost fondată în Seattle, Washington în 1971. În noiembrie 2016, compania operează 23.768 de locaţii din întreaga lume. Cafeneaua din Galaţi, este cu numărul 32 din România fiind un lider mondial în acest domeniu.

Deschiderea cafenelei Starbucks Galati din Shopping City a avut loc ieri intre orele 18:00 – 20:00 şi a avut o atmosferă foarte prietenoasă şi călduroasă. Am fost servit cu diferite sortimente de cafea, ceaiuri, sucuri naturale, croissante, gogoşi şi prăjituri.

Preţurile sunt unele decente pentru o cafenea cu un asemenea renume, începând de la 7.5 lei – Espresso, ajungând la 15 lei pentru produsele Promo cum ar fi: Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Fudge Hot Chocolate.

starbucks galati

Am ales să servesc un Cappuccino cu frişca şi scorţişoara (mediu – dulce) + ciocolată amăruie şi am fost plăcut impresionat de gustul acestei combinaţii. Aştept cu nerăbdare să degustaţi sortimentele şi combinaţiile de arome, respectiv recomandările voastre într-un comentariu în acest articol.

Comments

comments