Prima mea experienţa premium într-un salon de înfrumuseţare

Încă de când eram mic aveam o problemă în legătură cu întrebarea “Cum vrei să te tund?” … Mereu găseam cea mai bună soluţie lăsând frizerul de a alege să mă tundă cum crede el că e mai bine. Când am devenit adolescent am început sa îmi aleg stilul de tuns în funcţie de anumite criterii stilistice.

Trecând peste tema tunsorii a apărut o nouă întrebare: “Cum să îmi fac barba?”. După câteva încercări de a da o formă bărbii cât mai originală am decis să apelez la un salon de înfrumuseţare.

Glass Beauty House Galați a fost salonul de înfrumuseţare la care am apelat pentru a avea un stil de barbă diferit. Încă de la intrarea în salon eşti întâmpinat cu o atitudine pozitivă şi un ceai cald sau o cafea pentru a avea o dispoziţie cât mai bună.

După o analiză cât mai amplă a Iuliei şi câteva sfaturi preţioase din partea ei pentru a avea o barbă cât mai îngrijită, m-am lăsat în mâinile ei pentru a îmi da forma potrivită cu trăsaturile feţei mele.

Timpul pe care l-am petrecut în salonul de înfrumuseţare a trecut atât de repede încât nici nu am realizat. Am fost foarte mulţumit de noul meu look şi de o experienţă deosebită şi am promis că revin pentru a încerca serviciul Express Haircut Experience.

Glass Beauty House Galați este un salon de înfrumuseţare care chiar merită încercat pe deplin având diferite servicii premium atât pentru bărbaţi (tuns, barbă, pensat, tratament păr), cât și pentru femei (vopsit, tuns, coafat, extensii păr și gene, etc). 

Datorită calităţii serviciilor şi normelor de igienă ridicate, preţul serviciilor poate fi puţin ridicat, însă am observat ca au destul de multe oferte şi reduceri. Aşa că vă sugerez să îi urmăriţi pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi şi pentru a vă putea bucura de servicii premium la preţuri foarte bine.

Comments

comments