Justice League printre primele filme 3D din Cinema City Galati

Cinema City

Cinema City Galaţi 

La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi reprezentanţii Cinema City; dar şi echipa celui mai nou film românesc – “Hawaii”, în regia lui Jesús del Cerro. Filmul poate fi urmărit deja în cinematografele Cinema City.

Noul multiplex include 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, cu un total de 1,383 de locuri, precum şi o zonă de lounge & bar. Investiţia pentru un astfel de cinematograf este de aproximativ 6 milioane de euro; împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

Istoria Cinema City

  • 1930 – Primul Cinema City inaugurat în Haifa, Israel
  • 1982 – Primul Multiplex deschis în Israel şi printre primele in Europa
  • 1997 – primul în Europa Centrală
  • 2007 – Inaugurarea primului Cinema City Multiplex în România
  • 2009 – Primul Megaplex în România – Cinema City Afi Cotroceni, primul teatru IMAX şi primele săli VIP
  • 2014 – Cinema City şi-a unit forţele cu Cineworld devenind al doilea lanţ cinematografic în Europa
  • 2015 – Lansarea 4DX în România | 4 în România şi 400 în toată lumea
  • 2017 – Aniversarea cu numărul 10 pentru Cinema City România, având un număr impresionant de tichete vândute de la 2,9 milioane la 13 milioane în 2016

Justice League – Review

Cinema City

N-a fost cel mai bun film de la DC Comics, dar nici cel mai prost. A avut momente și momente, iar în rândurile care urmează o să vă spun care sunt părțile care mi-au plăcut, ce aș fi vrut să văd mai mult și ce nu mi-a plăcut.

Wonder Woman primește încă un rol care i se potrivește foarte bine şi pe lângă scenele de luptă cu destul de multe close up-uri pe ea, îmi place să o văd în postura de a lua decizii importante cu privire la echipă.

Nu le-a ieșit Aquaman deloc și mă așteptam la altceva. Înțeleg că fetelor le-a plăcut mult Jason Momoa; dar când zici Aquaman te gândești la un tip blond și personajul din Justice League intră oarecum în contradicție cu imaginea pe care o aveam noi în cap din benzile desenate.

The Flash nu are deloc farmecul lui Barry și mi s-a părut puțin pe lângă personaj; dar partea bună e că recuperează cu glumele pe care la face și până la urmă mi-a plăcut și acest The Flash diferit față de cel din serial.

Comments

comments