Cinema City Galaţi – 3,2,1 Lansare!

Cinema City Galati

Cinema City Galati!

It’s for real!

Începând cu 17 Noiembrie, gălăţenii vor avea cel mai mare multiplex din cadrul reţelei Cinema City România, deschis în Shopping City Galaţi .

  • Câte săli vom avea în Cinema City Galati ?

Cinematograful, va fi puţin mai mic decât cel din Brăila (10 săli) si  va cuprinde 8 săli – 2D şi 3D, cu un total de 1,383 locuri.

Justice league

Cinema City Galati

Lansarea noului cinema vine cu o premiera internaţională a filmului “Justice league“. Este printre cel mai aşteptat film al anului şi personal cred că va avea un adevărat succes. DC Comics reuneşte toţi supereroii cum ar fi: Cyborg , Batman, Aquaman, Wonder Woman  şi The Flash.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Cinema City Galati“Patru adolescenţi descoperă o veche consola de jocuri video și sunt literalmente atrași în setarea junglei jocului devenind avatarele adulte pe care le-au ales.”

Jumanji, a apărut in 1995 şi a avut un real succes. Alan Parrish este un băieţel care descoperă un joc misterios numit Jumanji. Atunci când îl joacă împreună cu prietena lui, Sarah, lucruri foarte ciudate încep să se întâmple, iar Alan este transportat într-o altă lume, în jungla fermecată din Jumanji, unde râmăne prizonier timp de 26 de ani.

Mulţi ani după aceea, alţi doi copii, Judy si Peter, descoperă jocul în podul casei lui Alan şi, jucându-l, îl eliberează pe Alan din jungla în care supravieţuise până la vârsta de 38 de ani. Împreună, cei trei jucatori trebuie să o găsească pe Sarah, care între timp a crescut şi ea, pentru a termina jocul… înainte ca jocul să-i termine pe ei.

Cred că partea a doua va fi o reinterpretare a primei părţi şi va fi puţin mai “modernă”. Lansarea va fi la sfarşitul anului – 29 Decembrie.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România!

Face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 17 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

  • Ce este de reţinut ?
    ✅ Galaţi devine oraşul cu numărul 18 pe harta Cinema City
    ✅ Voi fi doar la ~ 15 min de cele mai noi filme apărute în România
    ✅ Hai la film!