Bloggers Arena Galati

Cum a fost la Bloggers Arena Galaţi – Editia V ?

Ce este Bloggers Arena Galati ?

Bloggers Arena Galati

Bloggers Arena Galati este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare. 

Ce jocuri ne-am jucat ?

Ediţia cu numărul 5 a avut două semnificaţii deosebite, 24 Februarie – Dragobete şi lansarea site-ului oficial bloggersarena.ro unde vor fi centralizate toate informaţiile despre urmatoarele evenimente. Bloggers Arena Galati are mai nou și jocul oficial Bloggerman, pe care îl puteți juca online AICI de pe orice platformă.

Am decis să organizăm o competiţie  de FIFA 2 vs 2 mixtă pe consola PS4, în care regulile erau foarte simple şi anume fiecare băiat trebuia să îşi aleagă o parteneră pentru a se putea înscrie. Din păcate nu am reuşit să trec de prima runda dar am rămas plăcut impresionat de competitivitatea fetelor.  Câstigătorii turneului au plecat acasă cu premii oferite de ASC Otelul Galați.

CS:GO 5 vs 5, a fost main eventul zilei. Turneul a fost organizat de Adquest IT. Am intrat ca rezervă chiar în finala evenimentului şi am reuşit să o castig alături de cei 4 camarazi într-un final cu multe momente inedite trecând de la agonie la extaz.

Activity, ediția dedicată persoanelor peste 18 ani, ne-a amuzat cu multe expresii şi cuvinte exprimate prin diferite modalităţi: prin vorbe, mimă şi desene.  Turneul a fost susținut și premiat de Starbucks Galați.

Dance Central 3 pe Xbox Kinekt a fost susținut de Max Fitness cu care am făcut și încălzirea înainte de turneu alături de instructori profeşionişti.

Pe un videoproiector legat la o consolă Nintendo Mini, Super Mario ne-a adus aminte de vremea copilăriei în care ne distram alături de prieteni. 

Evenimentul nu ar fi putut avea această amploare fără sprijinul partenerilor noștri. Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment, în primul rând pentru interesul acordat și în al doilea rând pentru încrederea de a investi într-un eveniment mai puțin obișnuit pentru orașul Galați.

Aşadar, mai mulțumim și :

  • Skol care ne-a umplut frigiderul cu bere Skol nepasteurizată
  • Starbucks Galați a oferit un coffee tasting la începutul zilei pentru a ne trezi si a putea rezista până la sfârşitul evenimentului .
  • Brutăria Frontera pentru gustările puse la dispoziție și sărățelele proaspete 
  • Ruvix ne-au oferit stickere, afise si au creat echipamentul oficial al evenimentului pe care l-am purtat cu mândrie
  • Cabina FotoBox Galați, ne-au obişnuit cu accesoriile lor amuzante şi cu printatul amintirilor
  • aBeauty Clinique au oferit vouchere fetelor care au participat la eveniment
  • Clește.ro a făcut o tombolă pentru pasionații de tehnologie și Internet of Things
  • Thecon și Adquest pentru locație și suport în organizare

Mai multe poze de la eveniment găsiți pe MarianFoto, căruia îi mulțumim.

Până la ediţia următoare, te invit să vezi aftermovie-ul de mai jos:

Comments

comments